Solvit - Mitä Edustamme

Insinööritoimisto Solvit Oy on 2017 perustettu LVIA-suunnittelun ja rakennusalan ammattilaisten perustama insinööritoimisto.

laatu

Suunnittelija- ja asiantuntijatehtävissä tuotteen lopputulos ei ole enempää eikä vähempää kuin asiantuntijan halu hyvään lopputulokseen. Meillä Solvitissa tiedostetaan tämä ja siksi pyrkimys hyvään lopputulokseen on meille kunniakysymys.

Asiakaslähtöisyys

Pyrimme toiminnassamme asiakaslähtöisyyteen sekä asiakkaan tarpeiden selvittämiseen. Rakentamisessa rakennuttajalle lankeaa paljon valintoja, päätöksiä ja vaatimuksia, joiden tekeminen ja tunteminen ei aina ole aivan yksiselitteistä. Meillä Solvitissa tämä tiedostaan ja haluamme käyttää asiantuntemustamme tarjotaksemme asiakkaalle lisätietoa ja ohjausta näiden asioiden hoitamiseksi sopivimmalla tavalla. Tämän edistämiseksi pyrimme aina nopeaan, ystävälliseen ja selkeään kommunikointiin.

Kehityskyky

Rakentaminen ja tekniikka muuttuvat jatkuvasti. Siksi pidämme aktiivisesti tietojamme ja taitojamme ajan tasalla tarjotaksemme aina soveltuvimpia ratkaisuja. Suunnittelussa meillä on käytössä nykyaikaiset ohjelmistot ja voimme tarjota 2D-kuvien lisäksi 3D- sekä mallinnussuunnitelmia.